Новини департаменту

16.04.2024

Діти загиблих Захисників та діти з багатодітних родин безкоштовно переглянули вистави Волинського обласного академічного театру ляльок



             7 та 14 квітня та діти з багатодітних родин Луцької міської територіальної громади безкоштовно переглянули вистави Волинського обласного академічного театру ляльок «Бджілка» та «Стійкий олов’яний солдатик».
             Юні глядачі разом із мамами та бабусями дізналися дві пригодницьких історії. У виставі «Бджілка» про юного графа Жоржа і його названої сестри Бджілки. Як усі діти, вони бавилися, були щасливими, допитливими і безпечними. Тому незчулися, як потрапили в царство гномів і русалок-ундин. А у виставі «Стійкий олов’яний солдатик» про хлопчика на ім‘я Андерс. В нього було багато ляльок. Вдень вони здавалися зовсім звичайними, але вночі, коли хлопчик засинав, його ляльки раптом оживали і з ними траплялися дивні пригоди.
             Дякуємо акторам Волинського обласного академічного театру ляльок за подарований хороший настрій та позитивні емоції глядачам, а керівництву театру за співпрацю з департаментом соціальної та ветеранської політики.
        
        

        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту