Новини департаменту

17.10.2023

Відбувся тренінг для представників органів місцевого самоврядування, державної влади та внутрішньо переміщених осіб



        Працівники департаменту соціальної політики Луцької міської ради взяли участь у дводенному тренінгу: «Мистецтво медіації та комунікативні навички у співпраці представників органів місцевого самоврядування, державної влади та внутрішньо переміщених осіб».
        Тренінг для представників органів місцевого самоврядування, державної влади та внутрішньо переміщених осіб з метою розвитку комунікативних навичок, здобуття базових знань та навичок медіації, покращення психоемоційного стану учасників із залученням професійних тренерів-медіаторів, юристів, психолога організувала громадська організація «Є-Жінка» в межах проєкту «Розвиток потенціалу ОГС та ініціативних груп у регіонах України з високою концентрацією ВПО щодо впровадження гендерних питань у гуманітарній діяльності (GiHA) в партнерстві з ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування» за підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF).
        Учасники тренінгу мали можливість ознайомитися з поняттями конфліктології, емоційного інтелекту, медіації, нейрографіки, дізнатися, як побудувати ефективний діалог та протидіяти емоційному вигоранню. Крім того, присутні мали змогу відчути себе в ролі суддів під час ознайомлення з основними аспектами захисту ВПО крізь призму актуальної судової практики.
        Дякуємо організаторам і тренерам тренінгу – Яні Кінах, Оксані Щесюк, Наталії Хвищук, Катерині Той за отримані знання, а також цікаве та корисне проведення часу.
        
        

        
        

        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту