Новини департаменту

19.09.2023

Відбулась 15 безкоштовна екскурсія музейним простором «Окольний замок»!



     18 вересня відбулась п’ятнадцята безкоштовна екскурсія для родин пільгових категорій Луцької територіальної громади новим туристичним об'єктом — Музейний простір "Окольний замок".
     Цього разу до екскурсії долучилися одинокі матері з дітьми.
     За п’ятнадцять екскурсій, які проводились щопонеділка з липня 2023 року, у музейному просторі «Окольний замок» побувало більше 300 запрошених з понад 100 родин військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які загинули, зникли безвісти або перебувають у полоні, багатодітних родини, а також одиноких матерів з дітьми.
     Нагадаємо, що безкоштовні екскурсії до Музейного простору "Окольний замок" започатковано за ініціативи департаменту соціальної політики Луцької міської ради для родин пільгових категорій мешканців нашої громади.
     Музейний простір "Окольний замок" створений на базі відреставрованих пам’яток архітектури національного значення: Вежі князів Чорторийських з оборонним муром та Монастиря єзуїтів із підземеллями. Запрошені відвідали галерею рицарства, експозицію навчального процесу в колегіумі єзуїтів, експозицію погребу XVI століття, кімнату з фігурою монаха-єзуїта та ще багато чого цікавого.
     Департамент соціальної політики Луцької міської ради дякує за проведені екскурсії Музейному простору "Окольний замок". Особливу вдячність висловлюємо екскурсоводам Оксані Штанько та Ігорю Гулюку.

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту