Новини департаменту

15.09.2023

Як розпізнати емоційне вигорання та боротися зі стресом?



             Про це і не тільки поспілкувалися працівники департаменту соціальної політики Луцької міської ради з психологом територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ганною Саржан.
             Ганна Анатоліївна запропонувала присутнім кілька вправ, які допоможуть знизити рівень напруги під час стресової ситуації, наприклад, звукова дихальна гімнастика чи вправа на візуалізацію «Дім моєї мрії».
             Також працівники департаменту соціальної політики Луцької міської ради оцінювали, в якому стані знаходяться такі важливі для кожного сфери життя, як здоров’я, робота, стосунки, оточення, фінанси, духовний розвиток, відпочинок за допомогою методики “Колесо життєвого балансу”.
             А на завершення зустрічі психолог Ганна Саржан порадила долучитися до мандала-терапії — одного з найбільш сильних і ефективних засобів, який додає людині життєвих сил чи так званої «неформальної медитації» – розфарбовування розмальовок-антистрес.
             Під звуки природи та симфонії відомих класиків чорно-білі малюнки поступово набирали яскравих кольорів, а розмальовування покращило настрій присутнім на завершення робочого дня.
        
        

        
        

        
        

        
        

        
        

        
        

        
        

        
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту