Новини департаменту

12.09.2023

Щопонеділкові екскурсії до Музейного простору "Окольний замок" тривають!



             11 вересня вчергове здійснили цікаву подорож у минуле родини військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які загинули, зникли безвісти або перебувають у полоні та багатодітні родини Луцької територіальної громади.
             Присутні відвідали галерею рицарства, експозицію навчального процесу в колегіумі єзуїтів, експозицію погребу XVI століття, кімнату з фігурою монаха-єзуїта та послухали цікаві розповіді екскурсовода Оксани Штанько.
             Екскурсанти дякували за можливість пізнавально провести час, оглядаючи новий туристичний об’єкт Луцька.
             Нагадаємо, що безкоштовні екскурсії до Музейного простору "Окольний замок" започатковано за ініціативи департаменту соціальної політики Луцької міської ради для родин пільгових категорій мешканців нашої громади.
             Вказаний туристичний об’єкт, створений на базі відреставрованих пам’яток архітектури національного значення: Вежі князів Чорторийських з оборонним муром та Монастиря єзуїтів із підземеллями, в рамках проєкту “Нове життя Старого міста: ревіталізація пам’яток історико-культурної спадщини Луцька та Любліна” Програми транскордонного співробітництва ПБУ 2014-2020 та підтримці Луцького міського голови Поліщука Ігоря Ігоровича.
             Департамент соціальної політики Луцької міської ради дякує за проведені екскурсії для родин пільгових категорій Музейному простору "Окольний замок".
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту