Новини департаменту

21.08.2023

Відбулись чергові екскурсії до музейного простору «Окольний замок»



             Сьогодні понеділок, а це означає, що родини пільгових категорій Луцької громади знову мали змогу відвідати екскурсії до музейного простору «Окольний замок».
             Долучилися до екскурсій музейним простором багатодітні родини нашої громади.
             Присутні відвідали галерею рицарства, експозицію навчального процесу в колегіумі єзуїтів, експозицію погребу XVI століття, кімнату з фігурою монаха-єзуїта та ще багато чого цікавого.
             Найбільшу цікавість проявили до та під час екскурсії діти.
             «А підземелля справжнє?» - запитав перед екскурсією Владік Панасюк.
              «Та він живий» - вигукнула 6-річна Анічка Власюк, коли побачила фігуру монаха-єзуїта, який рухає головою і навіть підморгує. Але монах, все ж, виявився виготовлений із воску…
             «Чому так мало тривала екскурсія? Хочу ще!» - засмутився майже 3-річний Марчик Петровський, який, мабуть, найбільше у своїй родині чекав понеділка, щоб сходити з мамою, татом і двома старшими братиками до підземелля.
             Нагадаємо, що безкоштовні екскурсії до Музейного простору "Окольний замок" започатковано за ініціативи департаменту соціальної політики Луцької міської ради для родин пільгових категорій мешканців нашої громади.
             Департамент соціальної політики Луцької міської ради дякує за проведені екскурсії для родин пільгових категорій музейному простору "Окольний замок".
        
        

        
        

        
        

        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту