Новини департаменту

21.08.2023

VI Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я»



             Університет третього віку – громадська організація, яка здійснює надання дорослому населенню усіх форм освітньої діяльності, оскільки дорослі, які навчаються, мають потребу в особистісному й професійному зростанні. Багаторічна активна діяльність організації спрямована на адаптацію людей старшого віку до сучасного суспільного життя; підтримку фізичного та інтелектуального здоров’я громадян, зайнятості та соціальної інтеграції, розширенню світогляду, підвищенню якості життя людей сталого віку; організації такої діяльності, яка створює сприятливі умови для спілкування, самореалізації, активної участі у громадському житті.
             У цьому році ГО Університет третього віку уже вшосте, за підтримки Луцької міської ради, організовує єдиний в Україні VI Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я». Головною метою Арт-Фестивалю є залучення людей поважного віку до психологічних, творчих, культурних заходів з метою гармонізації внутрішнього стану методами мистецтва, творчості, Арт-терапії як одного з чинників здорового способу життя та активної життєвої позиції. Арт-Фестиваль дасть можливість поєднати різні покоління в єдине товариство, напрацювати моделі спілкування між молоддю і старшими людьми. Результатом спільної роботи стане єдність талантів і пошук креативних рішень, зв’язки між учасниками, комунікація, спілкування.
             Разом з тим Арт-фестиваль - це активний відпочинок, відновлення, поповнення особистого досвіду, самопізнання і зміна як в кожному з учасників, так і в цілісному організмі групи.
             Рекомендуємо брати активну участь у фестивалі, програма якого насичена різноманітними цікавими заходами.
        #університеттретьоговіку
        #луцькаміськарада
        #сеньйоріада
        #активнийвідпочинок
        
        

        
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту