Новини департаменту

10.08.2023

Запрошення до участі у заході «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!»



        Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді», в межах програми “Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес”, проводить підготовку до онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!” для молодих людей у віці 16-35 років та мешканців Волинської області, що відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11:00 до 14:00.
        Захід передбачає ознайомлення мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами - презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”.
        Захід складається з двох частин:
        Основний захід - презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо.
        Паралельний захід - проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Громадською організацією буде надано список потенційних претендентів на проходження співбесіди HR-спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.
        Впродовж реалізації проєкту будуть висвітлюватись новини щодо можливостей працевлаштування та актуальні відкриті вакансії компаній-учасників на офіційній сторінці Маріупольської Спілки Молоді у соціальній мережі facebook .
        ГО «Маріупольська Спілка Молоді» запрошує молодих людей у віці 16-35 років, людей старшого та поважного віку взяти участь у заході.
        Лінк на реєстрацію у заході:
        https://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту