Новини департаменту

14.06.2023

Вітаємо зі 100-річним ювілеєм!



             Свою трудову діяльність Євдокія Іванівна розпочала досить рано — уже після закінчення дев’ятого класу вона працювала обліковцем на Магнітогорському металургійному комбінаті.
             1941 року закінчила шестимісячні курси медичних сестер, продовжила навчання в Київському військово-медичному училищі. 19 грудня 1943-го молодший лейтенант Євдокія Єрмакова отримала направлення в 13-ту армію 1-го Українського фронту, служила медиком у багатьох її підрозділах. Пройшла бойовий шлях від Правобережної України і аж до Праги. Нагороджена орденом Вітчизняної війни, багатьма медалями.
             Євдокія Іванівна і в мирний час не полишила професії медика. Працювала в жіночих консультаціях кількох районних лікарень на Львівщині.
             Після закінчення у м. Одеса курсів рентгенологів, багато років займалася цією справою в стоматологічній поліклініці в Луцьку, куди разом із сім’єю переїхала в 1959-му.
             Представники департаменту соціальної політики привітали Євдокію Іванівну з ювілеєм, який вона зустріла в колі родини.
             З нагоди дня народження, в межах Програми соціального захисту населення Луцької міської територіальної громади на 2023-2025 роки, ювілярці виплачена одноразова грошова допомога.
             Зичимо Євдокії Іванівні міцного здоров’я, поваги та любові від рідних і близьких та Божого благословення!
        
        

        
        

        
        

        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту