Новини департаменту

14.06.2023

Відзначили Заслужених донорів України Луцької міської територіальної громади



             14 червня щорічно відзначається Всесвітній день донора крові.
             Сьогодні в Україні відчувається гостра потреба у препаратах крові, відсутність яких негативно впливає на оперативність і якість медичної допомоги. Особливо це важливо у такий непростий для країни час. В умовах воєнного стану постійне забезпечення донорською кров’ю та її компонентами є запорукою національної безпеки та обороноздатності країни.
             Тому кожний донор, який здає кров безоплатно, робить свій безцінний внесок у порятунок людських життів, дарує шанс на збереження життя та одужання.
        Безмежна шана та низький уклін нашим донорам за таку добру і дуже потрібну справу задля майбутнього нації!
             У Луцькій міській територіальній громаді з нагоди Всесвітнього дня донора крові та з метою вшанування добровільних донорів, відповідно до Програми соціального захисту населення Луцької міської територіальної громади на 2023–2025 роки, чотирьом Заслуженим донорам України виплачено одноразову грошову допомогу (відповідно до Указу Президента України «Про почесні звання України» від 29.06.2001 № 476, Заслужені донори України – донори, які безоплатно здали кров та (або) її компоненти в кількості 100 і більше разових максимально допустимих доз).
             З нагоди свята міський голова Ігор Поліщук вручив подяки Заслуженим донорам України: Гнатюку Миколі Петровичу, Деркачу Юрію Петровичу, Терпелюку Миколі Богдановичу, Посполітаку Петру Миколайовичу.
        
        

        
        

        
        

        
        

        
        

        
        

        
        

        
        

        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту