Новини департаменту

31.01.2023

До уваги ветеранів та ветеранок війни!



     З метою надання інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводять опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.
     За допомогою цього опитування буде здійснено аналіз проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві для направлення отриманих висновків організаціям (державним та недержавним), які надають підтримку ветеранам та ветеранкам.
     Анкету потрібно заповнити до 03 лютого 2023 року за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQViRzz034focNEbTbEuJRf1Q5lb6uK-Bx3YeIZp-s5npC5A/viewform?fbclid=IwAR0GloBpUyKnuEidSUukPrWX7AWtxhPcsKY-udQ2bhbO3ruU0d-y8GBTIDQ
     Опитування проводиться в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни». Більше інформації про проєкт за посиланням:
http://dorada.org.ua/uk/shkola-simejnogo-fermerstva-dlya-veteraniv-ta-veteranok.


Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту