Новини департаменту

01.06.2023

Відбулось навчання для спеціалістів департаменту соціальної політики



             31 травня відбулось навчання для спеціалістів департаменту соціальної політики з кількох напрямків роботи.
             Про соціальну підтримку ветеранів війни та членів їх сімей на місцевому рівні розповіла начальник відділу по роботі з ветеранами війни та членами їх сімей Наталія Черчик. Зокрема, під час висвітлення даного питання розглянуто три програми, які прийняті на місцевому рівні — “Комплексна програма соціальної підтримки ветеранів та членів їх сімей на 2021-2023 роки”, “Програма забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників АТО/ООС та членів їх сімей на 2021-2025 роки”, “Програма соціальних виплат дітям на 2021-2023 роки”. Поінформовано присутніх про заходи, передбачені цими програмами та перелік осіб, які можуть ними скористатися.
             Заступник начальника відділу соціальних гарантій Лариса Корпач розповіла про механізм скерування на реабілітацію осіб з інвалідністю, в тому числі дітей з інвалідністю та дітей віком до 3-х років, які перебувають у групі ризику щодо отримання інвалідності.
             Провідний спеціаліст відділу по роботі з пільговими категоріями громадян Оксана Мельник поінформувала про порядок забезпечення засобами реабілітації осіб з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані такі засоби.
        
        

        
        

        
        

        
        

        
        

        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту